Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین از تمدید مجوز برنامه چهاردهمین فصل کاوش‌های باستان‌شناسی در دژ تاریخی حسن صباح تا پایان آبان ماه سال جاری خبر داد.

به گزارش ایسنا، محمدعلی حضرتی اظهار کرد: به دنبال اجرای طرح ساماندهی، احیا، مرمت و بازسازی قلعه تاریخی حسن صباح، چهاردهمین فصل کاوش در این اثر باشکوه پس از پنج سال وقفه و باهدف تکمیل مطالعات به سرپرستی حمیده چوبک از اوایل شهریورماه سال جاری آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: با توجه به کشف یافته‌های معماری ارزشمند و مشخص شدن فضاهای معماری دوره صفوی و دوره اصلی اسماعیلیه در بخش پایین قلعه، دروازه، بارو و فضاهای پیرامون مولاسرا، برنامه کاوش در این اثر ارزشمند تاریخی به‌منظور شناخت کامل فضاها و تکمیل مطالعات تمدید شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین با اشاره به اهمیت ادامه کاوش عنوان کرد: به دنبال تکمیل یافته‌های این فصل از کاوش با هماهنگی اداره کل میراث فرهنگی استان با پژوهشگاه میراث فرهنگی کشور مجوز آن تمدید و کاوش تا پایان آبان ماه ادامه خواهد یافت.

وی افزود: در ادامه کاوش‌های این فصل در بخش قلعه بالا تالارها با ورودی و طاق سنگی در مجاورت مولاسرا در زیر اتاق‌های دوره صفوی شناسایی‌شده که یافته‌ها و داده‌های ارزشمندی از معماری قلعه در دوره اسماعیلیه محسوب می‌شوند و کاشی‌ها و آجرهای تزئینی به‌دست‌آمده در این بخش از قلعه نشانگر شکوه این اثر تاریخی در دوران اسماعیلیه است.

حضرتی یادآور شد: بخش دروازه پایین قلعه نیز پس از اتمام مراحل کاوش و بازسازی جهت معرفی قلعه با تابلوهای راهنما و سامانه صوتی و تصویری به بهره‌برداری خواهد رسید.

به گزارش ایسنا، دژ باشکوه حسن صباح واقع در منطقه الموت شرقی، شمال روستای گازرخان یکی از مهم‌ترین شگفتی‌های تاریخی و طبیعی استان قزوین است که در تاریخ 1381/11/12 با شماره ۷۲۵۲ در فهرست میراث ملی کشور به ثبت رسیده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام قلعه حسن صباح منطقه قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۳۹۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی در کرمان برگزار می‌شود

مدیرکل میراث فرهنگی استان کرمان، گفت: سومین جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی، آبان‌ماه به میزبانی استان کرمان برگزار خواهد شد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، سعید شاهرخی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان،در هم اندیشی با جمعی از اصحاب رسانه کرمان  گفت: سومین جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی، نیمه دوم آبان‌ماه به میزبانی استان کرمان برگزار خواهد شد.

او افزود: دوره اول این جشنواره در یزد و دور دوم آن به میزبانی قزوین طی سنوات قبل برگزار شده و سومین دوره آن در رقابت نهایی بین کرمان و شیراز شکل گرفت که سرانجام با ارزیابی شاخص‌ها، کرمان به عنوان میزبان این جشنواره با نقش آفرینی مسئولین استان و بخش خصوصی کرمان انتخاب شد.

وی با اشاره به وجود ١٠ اثر ثبت جهانی در استان کرمان و سابقه تاریخی و میراث غنی این استان تاکید کرد: این جشنواره می‌تواند تاثیر مهمی در معرفی آثار تاریخی و گردشگری استان کرمان از طریق تولید محتوا‌های چند رسانه‌ای داشته باشد.

شاهرخی اظهار داشت: فراخوان این جشنواره بزودی منتشر می‌شود و ٧٠ درصد تولید محتوا‌ها باید در محور‌های جشنواره ، مربوط به کرمان باشد.

او تشکیل شورای توسعه گردشگری استان کرمان را اتفاقی مهم ارزیابی کرد و گفت: دبیرخانه رویداد کرمان ١٤٠٤ نیز در اتاق بازرگانی کرمان تشکیل شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی استان کرمان نقش رسانه‌ها و خبرگزاری‌ها را در معرفی آثار تاریخی و غنای فرهنگی کرمان بسیار مهم ارزیابی نمود و بر افزایش تعامل با رسانه‌ها تاکید کرد.

شاهرخی برگزاری همایش بین المللی راه ابریشم با همکاری پژوهشگاه میراث فرهنگی کشور، برگزاری کنگره ملی تاریخ ملی شهرسازی ایران، برپایی سمینار باستان شناسان ایران در جیرفت، برگزاری اختتامییه همایش ملی کتیبه سرباز و نیز رویداد ملی آیین ناملموس چوگان را از دیگر رویداد‌های مهم حوزه میراث فرهنگی استان در سال جدید اعلام کرد.

وی افزود: هفته میراث فرهنگی از ٢٩ اردیبهشت تا ٣ خرداد ماه برگزار و طی آن اشیای تاریخی کرمان که در موزه ملی ایران قرار دارند به موزه‌های کرمان از جمله باغ موزه هرندی منتقل و در معرض بازدید مردم قرار خواهند گرفت.

دیگر خبرها

  • یک روز ناب در دل طبیعت بکر در چند کیلومتری تهران
  • استحکام‌بخشی فلک‌الافلاک نیازمند ۲۰ میلیارد/ طرحی که ۱۴ساله شد!
  • استحکام‌بخشی «فلک‌الافلاک» نیازمند ۲۰ میلیارد/طرحی که ۱۴ساله شد!
  • ضرورت بازنگری در حریم عمارت خسروآباد سنندج
  • احصاء سرخط‌های عملیاتی برنامه ساماندهی قلعه ضحاک
  • جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی در کرمان برگزار می‌شود
  • متلاشی شدن باند حفاران غیرمجاز حریم قلعه سه هزار ساله در ارومیه
  • قنات تاریخی بهریار دلیجان گلریزان شد
  • ترورهای حسن صباح و پیروانش هدفمند بود / سریال حشاشین با واقعیت بیگانه است
  • مافیای «بافت تاریخی» به زمین می‌خورد؟